Zappi


Zappi V2.1

Zappi V2.1

De Zappi is een laadpaal die kan communiceren met uw zonnepanelen. Op die manier bent u echt duurzaa..

€ 949,00 Excl. BTW: € 784,30

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

WAT IS MYENERGI (ZAPPI)?

Uw elektrische auto opladen kan op verschillende manieren. Thuis opladen met een laadpaal is de meest gebruikte methode, al dan niet versneld kunt u comfortabel opladen in de periode dat u de wagen niet gebruikt. Elektrisch laden is natuurlijk nog voordeliger als u zonnepanelen heeft. Met normale laders kunt u niet kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van uw eigen elektriciteit productie.

Myenergi is een mooi bedrijf uit Engeland die, met de Zappi, een onderscheidende laadpaal op de markt gezet heeft. De Zappi kan milieubewust en groener laden door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnet te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner.

U heeft met een laadpaal van Zappi de keuzemogelijkheid om te bepalen wanneer u zonne-energie wilt gebruiken, net stroom wilt gebruiken of beide wilt gebruiken!

Zappi

Zappi is een slimme laadpaal van Myenergi die zich onderscheidt van alle andere laadpalen op de markt. De Zappi kan namelijk volledig met uw eigen groene energie laden. Van bijvoorbeeld zonnepanelen, zodat er zoveel mogelijk energie in de auto met groene energie wordt opgeladen en zo min mogelijk energie van het stroom net komt. Dit maakt de Zappi een erg milleubewuste laadpaal. Natuurlijk kan de zappi