De Webasto Pure is een van de laadpalen van Webasto die wij op dit moment aanbieden. De laadpaal heeft een maximale laadsnelheid van 22kW en een type 2 vaste kabel.

   Hoge laadsnelheid (11/22kW)

   Plug and charge

   Geen load balancing

   Kan niet beheert worden met een app

Laadpaal thuis

De Webasto Pure is een laadpaal gemaakt voor thuis, dus je weet zeker dat deze laadpaal een goede optie is als u een laadpaal voor thuis nodig heeft.

Laadpaal met vaste kabel

De Webasto Pure heeft altijd een vaste kabel, dus de kabel zit vast aan de laadpaal zodat u nooit u eigen kabel hoeft te gebruiken. Er zijn voor de vaste kabel twee opties: een kabel van 4,5 meter of een kabel van 7 met. Beide kabel zijn type 2. Het is handig om te kijken welke kabel het beste voor u thuis uitkomt.

Montage

De laadpaal kan aan de muur geïnstalleerd worden met een wandmontage of aan een paal met een paal montage. Voor een paal montage moet als optie bij de laadpaal voor een paal gekozen worden. Kies voor de montage die het beste bij u uitkomt. De laadpaal kan zowel binnen, bijvoorbeeld in een garage of buiten geplaatst worden.

Geen load balancing

Het is niet mogelijk om bij de Webasto Pure load balancing te kiezen. Als u liever een laadpaal wilt die wel load balancing heeft kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een: Easee, Pulsar Plus of Copper SB. Al deze laadpalen hebben load balancing als optie.

Geen app

Ook heeft de Webasto Pure geen app waarmee de laadpaal beheerd kan worden. Als u zelf niet erg handig bent met telefoons kan dit een pluspunt zijn maar als u een laadpaal wilt die wel een app heeft kunt de volgende laadpalen op de site bekijken: Pulsar PlusEasee of de Copper SB.

Voor Installatie, kunt u naar laadpaaldirect gaan

Wij doen geen installaties, die kunnen wel op laadpaaldirect ons zusterbedrijf.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Webasto Pure

  • Merk: Webasto
  • Model: Webasto Pure
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 549,99

  • Excl. BTW: € 454,54

Beschikbare opties: