Webasto

Webasto


Webasto Next

Webasto Next

De Webasto Next is de nieuwste laadpaal van Webasto, de laadpaal heeft allerlei nieuwe functies zoal..

€ 950,00 Excl. BTW: € 785,12

Webasto Pure

Webasto Pure

De Webasto Pure is een van de laadpalen van Webasto die wij op dit moment aanbieden. De laadpaal hee..

€ 549,99 Excl. BTW: € 454,54

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Webasto laadpaal

Wij verkopen bij laadpaaldiscounter verschillende laadpalen van Webasto voor de goedkoopste prijs. Webasto is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en zich bezig houdt met innovatieve systemen van de automotive industrie waaronder ook laadpalen.

Webasto ontwikkelt en produceert hun laadpalen zelf. Deze eigenschappen heeft Webasto op een internationaal leidende positie gebracht op het gebied van laadpalen
de Webasto Pure is geprezen om de hoogstaande kwaliteit en het design, en heeft diverse awards in ontvangst mogen nemen.

Laadpaal thuis

Een Webasto laadpaal kopen is een goede optie als u geïnteresseerd bent in een laadpaal voor thuis. Je kunt kiezen uit de Webasto Pure of de Webasto Next, beide laadpalen zijn goede opties voor thuis.

De Next heeft extra functies zoals load balancing en kan ook digitaal

beheerd worden met een app. Beide zijn uitstekende opties als laadpaal thuis

Voordelen van een laadpaal thuis

Een laadpaal thuis hebben breng veel voordelen met zich mee. Met een laadpaal thuis kun je altijd laden als je thuis bent, wanneer je maar wilt. Zo is je auto altijd vol als je wilt vertrekken van huis, dus hoef je minder of bijna nooit meer langs de weg te laden en minder tijd te spenderen aan het laden van uw auto zodat je sneller op werk of op een andere plek bent.

Als je werk dichtbij genoeg is dat je op 1 accu heen en terug kunt rijden hoef je alleen nog maar thuis te laden en helemaal nooit meer langs de weg te laden als je naar werk gaat, dit bespaard je natuurlijk erg veel tijd en bespaard ook kosten omdat laden thuis goedkoper is dan langs de snelweg of op een andere openbare locatie

Een laadpaal thuis biedt dus erg veel voordelen, comfort en bespaard je veel tijd en geld. Dit maakt een laadpaal voor thuis zoals de Webasto Next een erg goed idee!

Vaste kabel

Alle laadpalen van Webasto hebben altijd een vaste kabel, het verschil tussen een vaste kabel en een socket is dat een vaste kabel vast zit aan de laadpaal en hoef je dus nooit je eigen kabel te gebruiken om thuis te gaan laden. Bij een laadpaal met socket zit er geen kabel aan de laadpaal dus moet je je eigen kabel gebruiken om te laden.

Een vaste kabel heeft een aantal voordelen tegenover een socket. De eerste is dat je nooit thuis je eigen kabel hooeft te gebruiken. Zodra je thuis komt hoef je niet steeds je kabel uit de kofferbak te halen en weer terug in de kofferbak te leggen. Dit maakt het laden thuis net wat eenvoudiger dan met een socket, en als je ooit je kabel niet bij je hebt heb je niet het probleem dat je je auto niet kan opladen.

Comfort

Thuis komen en gelijk uw auto kunnen opladen met een vaste kabel, dat is comfort. Met een laadpaal van Webasto bent u verzekerd van snel, eenvoudig en veilig thuis laden. De laadpalen van Webasto kunnen aan de wand gemonteerd worden of aan een paal die als optie bij de laadpaal gekocht kan worden. De vaste kabel is leverbaar in 2 lengtes, 4,5 meter of 7 meter zodat u de ideale positie kan kiezen voor de laadpaal.

Webasto Next

Sinds kort heeft Webasto een nieuwe laadpaal uitgebracht, de Webasto Next. De Webasto Next heeft veel functies zoals: load balancing, digitaal beheer van de laadpaal via een app en EMS. Deze laadpaal is een optie als laadpaal voor thuis door de load balancing en de app die de Webasto Next eenvoudig te gebruiken maakt. Voor meer informatie over de Webasto Next kan je de productpagina bekijken.

Webasto Pure

De Webasto Pure is uitermate geschikt voor diegene die veilig en eenvoudig thuis wilt laden. De laadpaal kan snel laden en heeft een vaste kabel. De laadpaal heeft verder geen extra functies als load balancing of een app om de laadpaal te beheren. Dus dit is een goede optie als je een laadpaal wilt die eigenlijk alleen kan laden en geen extra functies heeft.

Montage

Een laadpaal van Webasto kan zowel aan een paal en aan een muur geplaatst worden. Voor een montage aan een paal kunt u bij de Webasto een Webasto stand slim bestellen. Dat is een paal die gemaakt is door Webasto voor alle laadpalen van Webasto. Je kan de laadpaal ook aan de muur monteren. Dit kan bijvoorbeeld tegen de muur van een huis aan of in de garage.