De Wallbox Pulsar Plus is een laadpaal van Wallbox, deze laadpaal is een goede optie voor thuis. De laadpaal oogt klein, heeft een maximale laadsnelheid van 22kW en een vaste kabel.

   Load balancing mogelijk

   klein en niet opvallend

   Laadpaal is digitaal te beheren met de MyWallbox app

   Alleen leverbaar met een vaste kabel

Laadpaal thuis

De Wallbox Pulsar Plus is een goede optie zijn als laadpaal thuis, Dit is door meerdere redenen:

Loadbalancing op de wallbox pulsar plus

De Wallbox Pulsar Plus heeft als optie load balancing, met load balancing zal er nooit een stop doorslaan als u aan het laden bent omdat loadbalancing kan zien of er teveel stroom wordt gebruikt en dan de laadsnelheid verminderen om zo te voorkomen dat een stop doorslaat.

Vaste kabel

Standaard zit bij de Wallbox Pulsar Plus een 5m lange type 2 vaste kabel, er kan als optie ook gekozen worden voor een 7 meter kabel, die keuze ligt aan waar u de laadpaal wilt plaatsen en waar uw auto staat.

Een vaste kabel heeft een aantal voordelen vergeleken met een socket laadpaal voor thuis. Met een vaste kabel hoeft u nooit zelf u eigen kabel te gebruiken als u thuis wilt laden, dit bespaart natuurlijk tijd en moeite omdat u nooit de kabel uit de kofferbak te halen. Ook kan dit handig zijn in situaties waar je geen kabel bij de hand heeft en toch moet laden. Dus dan heeft u nooit een geval dat je niet kan laden.

Ook is een vaste kabel veiliger omdat deze vast zit aan de laadpaal en dus niet gestolen kan worden, dus hoeft u zich nooit zorgen te maken als u laadpaal niet in het zicht is.

Wallbox pulsar plus app

Wallbox heeft een app voor de pulsar plus, de MyWallboxapp voor uw telefoon of smartwatch. Deze app is erg handig voor als u thuis bent en ook voor als u niet thuis bent. Met deze app kunt u op afstand de laadpaal beheren, zo kunt u meldingen krijgen als de auto klaar is met laden en voor software updates. U kunt op elk moment je laadsessies zien en bijvoorbeeld je energie kosten bekijken. Je kunt zelf laadsessies inplannen zodat je kunt laden wanneer stroomkosten laag zijn. Je kunt laadpaal beschermen. En je kunt handmatig de laadsnelheid instellen.

Dit kan allemaal op afstand zodat je altijd controle over je laadpaal hebt.

Montage van de wallbox pulsar plus

Een Pulsar Plus kaan gemonteerd worden aan de muur wat het erg handig maakt voor thuis aan de muur, bijvoorbeeld in een garage of buiten aan de muur.

Dit allemaal maakt de Pulsar Plus een erg goed keuze als laadpaal voor thuis.

Socket

Als u liever een laadpaal met een socket wilt in plaats van een vaste kabel kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een Copper SB inplaats van de Wallbox pulsar plus of een Easee. Deze laadpalen hebben beide een socket.

Installatie

Liever een Wallbox Pulsar Plus met installatie? Ga dan naar Laadpaaldirect.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

  • Merk: Wallbox
  • Model: Pulsar Plus
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 829,99

  • Excl. BTW: € 685,94

Beschikbare opties: