Wallbox

Wallbox


Wallbox copper SB | 22kW

Wallbox copper SB | 22kW

De Wallbox Copper SB is een laadpaal van Wallbox. Deze laadpaal van Wallbox heeft een s..

€ 875,00 € 950,00 Excl. BTW: € 723,14

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

De Wallbox Pulsar Plus is een laadpaal van Wallbox, deze laadpaal is een goede optie voor thuis. De ..

€ 829,99 Excl. BTW: € 685,94

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Wallbox

Wallbox maakt laadpalen voor bij u aan de muur. De producten onderscheiden zich van andere laadpaal merken door hightech toepassingen te combineren met eenvoudig gebruik, met name voor thuis gebruik. De laadsnelheid van een Wallbox laadpaal is bijvoorbeeld flexibel tot het hoogste vermogen van 22kW.

Wallbox laadpalen zijn perfect voor thuis

Laadpalen van Wallbox zijn goede thuis laadpalen. Maar waarom?
Zoals als de naam van het merk al zegt zijn deze laadpalen wallboxen, dat betekent dat deze gemaakt zijn voor aan de muur. Dit is erg handig als u een laadpaal thuis wilt hebben, zo kan de Wallbox gemakkelijk aan een muur geplaatst worden op uw gewenste plek. Dat kan bijvoorbeeld in de garage zijn maar ook buiten aan de muur. De wallbox is tegen bestendig regen dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken!

Een andere reden is dat Wallbox een laadpaal heeft met een socket (Copper) en een met een vaste kabel (Pulsar Plus). Dus het maakt niet uit wat bij u het best thuis uitkomt, Wallbox heeft een laadpaal voor u.

Groener laden met Wallbox

Eco-Smart is een ingebouwde slimme functie die het mogelijk maakt om op te laden met groene energie die wordt opgewekt door uw zonnepanelen. Deze is gemaakt om de energie kosten thuis te verlagen. Om eco-smart te gebruiken is wel een energiemeter nodig.

De Eco-Smart heeft twee standen. De Full green stand die zorgt ervoor dat er voldoende overschot aan groene energie beschikbaar is om uw elektrische auto van stroom te voorzien op het moment dat je wilt laden. Elke laadbeurt is dus volledig met groene stroom. De Eco-stand kijkt of er nog groene energie is die gebruikt kan worden en gebruikt die voor het laden.

Modellen

Wij bieden twee modellen aan van Wallbox op dit moment, de Copper en de Pulsar Plus . Beide modellen zijn een goede optie voor thuis! 

Opties

Wallbox biedt voor de laadpalen verschillende verplichte en optionele opties.

Kleur: Voor de Pulsar Plus is er keuze uit een witte en een zwarte laadpaal. De Copper 2 heeft maar 1 kleur, zwart.

Load balancing: Beide laadpalen hebben als optie load balancing. Klik op de link voor meer informatie

Vaste kabel of socket

Wallbox biedt een laadpaal aan met een vaste kabel en met een socket. Beide hebben hun eigen voordelen en ze zijn allebei geschikt voor thuis.

De Wallbox Pulsar Plus is de laadpaal van Wallbox met een vaste kabel, voor de vaste kabel is er keuze uit een 5 meter en een 7 meter kabel, welke lengte om te kiezen ligt aan de situatie thuis.

De Wallbox Copper 2 heeft een socket, bij een laadpaal met een socket moet je zelf thuis je kabel gebruiken voor het laden met de laadpaal omdat de laadpaal zelf geen kabel heeft.

Advies of installatie

Als u meer advies over welke laadpaal de beste keuze voor u is of wilt u liever een laadpaal met installatie? Dan kunt u naar laadpaaldirect.nl gaan!