Aanbevolen

Webasto Next

Webasto Next

De Webasto Next is de nieuwste laadpaal van Webasto, de laadpaal heeft allerlei nieuwe functies zoal..

€ 950,00 Excl. BTW: € 785,12

Webasto Pure

Webasto Pure

De Webasto Pure is een van de laadpalen van Webasto die wij op dit moment aanbieden. De laadpaal hee..

€ 549,99 Excl. BTW: € 454,54

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

De Wallbox Pulsar Plus is een laadpaal van Wallbox, deze laadpaal is een goede optie voor thuis. De ..

€ 829,99 Excl. BTW: € 685,94

Laadpaal thuis

Laadpaal thuisAls u een elektrische auto heeft of van plan bent een elektrische auto te gaan kopen is het een goed idee om ook een laadpaal thuis te kopen. Maar voor welke laadpaal moet je kiezen? Waar moet je op letten? En wat zijn de kosten van een laadpaal thuis? Dat leggen wij uit!

De beste laadpaal thuis

De belangrijkste vraag bij het kopen van een laadpaal thuis is natuurlijk voor welke laadpaal je nou moet kiezen, er zijn veel verschillende merken die allemaal laadpalen maken. Sommige van die laadpalen zijn meer voor thuis gemaakt en andere weer meer voor bedrijven. Op Laadpaaldiscounter zijn alle laadpalen die wij verkopen gemaakt voor thuis, in de garage, aan de muur of op een paal. We hebben voor 3 merken gekozen die wij vinden dat ze de beste laadpalen maken voor de beste prijs en met de meeste functies. Die merken zijn Webasto, Easee en Wallbox. Van die drie merken hebben wij de alle laadpalen die zij voor thuis maken gekozen. Zo hoeft u zelf niet lang te zoeken voor een laadpaal thuis.

Een paar voorbeelden van de laadpalen die wij verkopen: De Webasto next, die nu met 20% korting is. De Easee En de Wallbox Pulsar

Voordelen van een laadpaal thuisLaadpaal thuis

Een laadpaal thuis hebben brengt erg veel voordelen met zich mee vergeleken met bijvoorbeeld langs de weg of op een openbare plek te laden. Het belangrijkste voordeel van een laadpaal thuis is de mogelijkheid om gemakkelijk en snel thuis te kunnen laden zodat je auto altijd vol is als je van huis vertrekt. En je dus minder of bijna nooit meer langs de weg hoeft te laden als je bijvoorbeeld naar werk gaat. Dit maakt elektrisch rijden een stuk makkelijker omdat je verdere afstanden kan rijden van huis met een laadpaal thuis en je ook veel tijd bespaard vergeleken met het onderweg laden van je auto. Ten slotte is het ook goedkoper om thuis te laden en kun je je eigen stroom van bijvoorbeeld zonnepanelen gebruiken om je auto groen op te laden.

Verschillen tussen de laadpalen thuis

Hoewel alle laadpalen die wij aanbieden voor thuis bedoeld zijn, zijn er nog wel een aantal verschillen tussen de laadpalen. Bijvoorbeeld of de laadpaal load balancing heeft of dat de laadpaal een socket of vaste kabel heeft.

Laadpalen van Webasto hebben altijd een vaste kabel en hebben geen optie voor een versie  met een socket. Load balancing heeft alleen de Webasto Next. De Webasto pure niet, klik hier voor meer informatie over load balancing.

Een laadpaal die wel een socket heeft is de Easee. Dit merk heeft maar 1 laadpaal die een socket heeft. Deze heeft ook de mogelijkheid om te load balancen.

Wallbox laadpalen hebben een vaste kabel en ook load balancing

Er zijn dus best veel keuzes voor een laadpaal thuis, dus is het belangrijk er goed over na te denken welke laadpaal het beste is voor u.

Laadpaal thuis met vaste kabel

De Wallbox Pulsar Plus en de laadpalen van Webasto hebben een vaste kabel. Een laadpaal thuis met een vaste kabel heeft een laadkabel die vast zit aan de laadpaal, deze kabel is een type 2 kabel. Bij deze laadpalen zit standaard een laadkabel die vaak tussen de 4 en 7 meter is. Je hoeft dus zelf geen kabel te kopen of een eigen kabel te gebruiken.

Wat kost een laadpaal thuis

Als je van plan bent een laadpaal voor thuis te gaan kopen voor thuis is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een laadpaal kost. Een laadpaal voor thuis kost ongeveer tussen de 600 en 1000 euro, de prijs verschilt per merk en model door de laadsnelheid, lengte van de kabel en extra functies zoals een. Ook extra opties zoals load balancing, de kleur of een paal erbij zorgt dat de kosten verschillen. Dus is het goed om uit te zoeken welke laadpaal en extra opties het beste voor u en uw auto is.

Kosten laadpaal thuis op lange termijn

Op lange termijn na het aanschaffen van een laadpaal voor thuis verdien je de kosten van de laadpaal terug. Dit komt door de lagere kosten van het laden thuis. Dat goedkoper is dan bijvoorbeeld langs de snelweg laden of op een andere plek met een openbare laadpaal. Dus hoe meer je thuis laadt hoe meer kosten je bespaard, zeker als je eigen stroom hebt door zonnepanelen. Een laadpaal voor thuis kopen is dus op lange termijn de betere optie als je kosten wilt besparen en het comfort wilt van laden voor uw deur.

Ons assortiment

U kunt ons hele assortiment aan laadpalen bekijken om te beslissen welke laadpaal het beste voor u is. Daar staan alle modellen die wij op dit moment verkopen. Voor alle laadpalen die wij verkopen hebben wij een pagina met meer informatie over de laadpaal en de voordelen en nadelen. Ook kunt u daar gelijk bestellen. bovenaan zijn ook een aantal Wallboxen en laadpalen die wij aanbevelen.

Laadpaal thuis installeren

Als u zelf geen installatie wilt doen of dat niet kunt regelen kunt u uw gewenste laadpaal bestellen via laadpaaldirect. Laadpaaldirect is ons zusterbedrijf die laadpalen verkoopt inclusief installaties. Dus als u een laadpaal thuis wilt laten installeren kan dat met laadpaaldirect.

Er zijn geen producten in deze categorie.