De Webasto Next is de nieuwste laadpaal van Webasto, de laadpaal heeft allerlei nieuwe functies zoals loadbalancing, EMS en u kunt de laadpaal digitaal beheren.

Tijdelijk met 20% korting!

   Hoge laadsnelheid (11/22kW)

   Load balancing mogelijk

   Laadpaal is digitaal te beheren via de Webasto app

   Alleen leverbaar in het zwart

   Geen mogelijkheid voor een socket versie

Webasto Next

De Webasto Next lijkt erg veel op de Pure maar de 2 laadpalen hebben veel verschillen en een aantal overeenkomsten. De overeenkomsten zijn de vaste kabel, laadsnelheid en het uiterlijk van de laadpaal.

Load balancing optioneel op Webasto Next

Een groot verschil tussen de twee laadpalen is de mogelijkheid tot load balancing bij de Webasto Next, als optie kunt u voor de Webasto Next kiezen voor Dynamisch load balancing.

Webasto Next digitaal beheren

Een functie die standaard bij de Webasto Next zit is de mogelijkheid om uw laadpaal digitaal te kunnen beheren, dit kan via een app van Webasto (ChargeConnect). Met deze app kunt 24/7 inzicht hebben op uw laadpaal via uw telefoon, computer of ander apparaat. Zo kunt u de huidige status van uw Webasto Next laadpaal zien, laadhistorie en energieverbruik bekijken. U kan de data van de Webasto Next live bekijken zodat de laadpaal maximale transparantie heeft en u kunt zien of alles goed gaat met de laadpaal of dat er iets fout gaat. Ook kunt u software updates voor uw laadpaal ontvangen zodat de Webasto Next altijd de nieuwste functies en veiligheidsupdates heeft. Dit geeft de Next een groot voordeel over de Pure omdat deze niet digitaal beheerd kan worden.

Vaste Kabel van Webasto Next

Net als de andere laadpaal van Webasto heeft de Webasto Next een vaste kabel met keuze uit een kabel van 4,5 meter en een kabel van 7 meter. Er is geen mogelijkheid voor een socket, voor een laadpaal met een socket kunt u voor een Easee kiezen.

Laadsnelheid van de Webasto Next

Ook de laadsnelheid van de beide laadpalen zijn hetzelfde. Beiden hebben standaard een maximale laadsnelheid van 11kW met 3-fase en met de extra optie een maximale laadsnelheid van 22kW met 3-fase.

Webasto Next een goede optie als laadpaal thuis

De Webasto Next is een erg goede optie als een laadpaal voor thuis, dit komt door de extra die de Webasto Next heeft zoals de load balancing. Door de load balancing zal er bij u thuis nooit een piek ontstaan waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken dat er stop doorslaat als u aan het laden bent en tegelijkertijd andere apparaten thuis gebruikt, de laadpaal kan met de load balancing zien als er een piek dreigt te ontstaant en de laadsnelheid verlagen en zo een piek te voorkomen.

Ook kan de Webasto Next digitaal beheert worden zodat u ook als u niet thuis bent zien wat de status van de laadpaal is. Als je van plan bent met de auto te gaan rijden kun je zonder dat je in de auto hoeft te kijken zien of de auto al vol genoeg is om te gaan rijden.

Deze functies maken de Webasto Next een goede optie als laadpaal voor thuis door het laden eenvoudiger te maken.

Voor een Webasto Next met installatie kunt u naar Laadpaaldirect.nl gaan!

Bij laadpaaldiscounter doen wij zelf geen installaties voor de laadpalen die wij verkopen, bij ons zusterbedrijf laadpaaldirect wel. Dus als u liever zelf geen installatie wilt regelen is dat een goede optie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Webasto Next

  • Merk: Webasto
  • Model: Webasto Next
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 950,00

  • Excl. BTW: € 785,12

Beschikbare opties: