Aanbevolen

Webasto Next

Webasto Next

De Webasto Next is de nieuwste laadpaal van Webasto, de laadpaal heeft allerlei nieuwe functies zoal..

€ 950,00 Excl. BTW: € 785,12

Webasto Pure

Webasto Pure

De Webasto Pure is een van de laadpalen van Webasto die wij op dit moment aanbieden. De laadpaal hee..

€ 549,99 Excl. BTW: € 454,54

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

Wallbox Pulsar Plus | 22kW

De Wallbox Pulsar Plus is een laadpaal van Wallbox, deze laadpaal is een goede optie voor thuis. De ..

€ 829,99 Excl. BTW: € 685,94

Wallbox

Wallbox laadpaal, een laadpaal aan uw muur

Wilt u een Wallbox laadpaal kopen? Dat kan bij Laadpaaldiscounter. Op onze webshop vindt u verschillende wallboxen,  wallboxen zijn laadpalen die op de muur geplaatst kunnen worden. Wij verkopen wallboxen van verschillende merken, zoals Wallbox, Easee en Webasto!

Wat is een Wallbox laadpaal?

Een wallbox is een laadpaal die aan de muur bevestigd kan worden. Daarnaast kan Wallbox ook het merk Wallbox beteken, die wij verkopen op onze webshop. Wij verkopen de Pulsar plus en de Copper 2, wat natuurlijk beide wallboxen zijn. Deze Wallboxen onderscheiden zich door het verbeterende gebruiksgemak thuis en hightech toepassingen. Hierdoor maakt Wallbox elektrisch laden net zo makkelijk als tanken. Ook is een Wallbox best klein dus neemt de laadpaal weinig ruimte in.

Opladen

U heeft eindelijk de stap gemaakt: een elektrische auto gekocht. Nu alleen nog maar een laadpaal kopen om te zorgen dat uw auto thuis kan opladen. Het is verstandig om een goede afweging te maken tussen een Wallbox laadpaal of vrijstaande laadpaal. Wilt u liever een laadpaal aan de muur kies dan een wallbox, wilt u lieveren een laadpaal aan een paal kies dan voor een paal bij uw bestelling? Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk, waaronder: de ruimte op het terrein, afstand tot meterkast en hoeveel elektrische auto’s u bezit (nu of in de toekomst)..

Wallbox online bestellen bij Laadpaaldiscounter

Bekijk de Wallbox laadpalen in ons assortiment en bestel de Wallbox laadpaal die het beste bij uw situatie past. Klik op een product voor meer informatie. Wij verzorgen de installatie zelf niet, als u dat liever wilt kunt u naar ons zusterbedrijf laadpaaldirect gaan voor een laadpaal met installatie. Laadpaaldirect verkoopt en installeert laadpalen al sinds 2014.

Toekomst

Het is ook handig om alvast na te denken over de toekomst, bent u van plan ooit nog een tweede elektrische auto te nemen? Dit kan uw keuze natuurlijk beïnvloeden. Als u er niet uitkomt kunt u altijd nog bellen naar laadpaaldirect, zij kunnen u telefonisch door het hele process meenemen zodat u zeker weet dat u geen verkeerde keuze maakt.

Zelf installeren

U kunt de wallbox die u koopt zelf installeren, maar dat kan gevaarlijk zijn. U heeft verstand nodig van elektra. Ook moet het heel nauwkeurig gebeuren. Dus kan het verstandiger zijn om de installatie en laadpaal via laadpaaldirect te laten doen, aangezien zijn daar professionele installateur voor hebben. Zij hebben jarenlange ervaring met het installeren van laadpalen.

Bestel nu een Wallbox laadpaal

Op zoek naar een Wallbox laadpaal van de merken Wallbox, Easee of Webasto? Die vindt u bij Laadpaaldiscounter. Bekijk ons assortiment aan Wallboxen en plaats een bestelling in onze webshop.