De Easee 22kW Antraciet is het enige model dat Easee op dit moment verkoopt. Het is een eenvoudig te gebruiken laadpaal met veel verschillende optionele opties zoals load balancing en smart charging. Dit maakt de Easee een erg goede optie als je een laadpaal thuis nodig hebt.

Socket

De Easee is een laadpaal met een socket, dit betekent dat er geen kabel aan de laadpaal zit en je dus je eigen kabel moet gebruiken of een kabel bij de laadpaal moet bestellen. Een socket laadpaal heeft een aantal voordelen tegenover een vaste kabel laadpaal.

De belangrijkste hiervan is dat het niet uitmaakt wat voor elektrische auto je hebt, als je de goede kabel hebt kan je elke elektrische auto er mee opladen. Dit kan omdat je door de socket zelf kan kiezen wat voor kabel je wilt gebruiken.

Dit is handig als je een elektrische auto hebt die type 2 niet ondersteund omdat alle laadpalen met een vaste kabel op onze site alleen type 2 ondersteunen. Bijvoorbeeld: de Pulsar plus of de webasto Pure.

Ook kan dit handig zijn als je van plan bent een nieuwe elektrische auto te kopen, als die een ander type kabel ondersteund kan het zijn dat je niet meer kan laden met de laadpaal als die een vaste kabel heeft.

Tot slot heeft een socket ook een groot voordeel als je visite krijgt. Met een vaste kabel is het mogelijk dat zij niet kunnen laden bij uw laadpaal, met een socket niet omdat de visite hun eigen kabel kunnen gebruiken bij de laadpaal zodat zij ook kunnen laden. Ook kan de laadpaal zelf detecteren of de auto waarmee opgeladen wordt 3-fase of 1-fase ondersteunt zodat de laadpaal altijd het maximaal mogelijke vermogen levert voor elke auto.

Uiteindelijk ligt aan wat het beste past voor uw situatie of u een vaste kabel of socket gaat kopen. Als u het nog niet zeker weet en twijfelt kan u altijd bellen.

Kabelhouder

Als optionele optie kun je bij de Easee laadpaal een kabelhouder bestellen, met de kabelhouder van Easee kun je je kabel eenvoudig en netjes achterlaten zodat uw kabel niet op de grond terecht komt en niet bij u in de weg zit.

De kabelhouder is gemakkelijk te installeren met de 2 schroeven die worden meegeleverd.

De kabelhouder is beschikbaar in het zwart en in chrome.

App

De Easee heeft ook een app waar u gebruik van kunt maken. Met deze app kunt u op afstand de voortgang van laadsessies zien. U kunt laadsessies inplannen en de kabel vergrendelen zodat deze niet zomaar van de laadpaal afgehaald kan worden.

Load balancing

Een van de optionele opties voor de Easee is load balancing. Load balancing zorgt ervoor dat de laadpaal kan communiceren met de meterkast zodat de laadpaal het stroomgebruik thuis kan zien en dus als er teveel stroom wordt gebruikt de laadsnelheid verlagen zodat er nooit een stop doorslaat.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Easee | Antraciet | 22kW | socket

  • Merk: Easee
  • Model: Home
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 875,00

  • Excl. BTW: € 723,14

Beschikbare opties: